2014. február 21., péntek

Akkor hát a részletek: (remélem ha más miatt nem is, ezek miatt nem hagyjátok abba a blog nézését ;) ) 


Külön részletek csak nektek 

"(...) Lesápadt arccal meredek a rendőrségi jelentésre. A nő... bizonyos Hayashi  Fujiko... rátűzve egy kép, amin egy fekete hajú, koreai, vagy japán nő látható, arcán vörös foltok, és vérző horzsolások, jobb szeme körül pedig hatalmas lila monokli. (...) 


bronxi rendőrkapitányság 
Richard Smith rendőrtiszt                    38AK-1999/7/2009
Tárgy: Gyilkosság 

A "Gyilkosság" szónál levegő után kapok, és a halántékomat kezdem masszírozni. Egy tincs a hajamból az arcomba hullik, de még így is jól látom. Ez a "Fujiko" egy gyilkos? Kissé nehezen lehet elhinni... hiszen... ő... (...) 

Jelentés


2009.10.23. 

2009. november 23-án 18:38 -kor Maria McAllen nevű középkorú nő telefonált az őrsre, gyilkosság szemtanújaként. 

Elmondása szerint a nő megállt egy 30 év körüli, kopaszodó férfi előtt, aki ballonkabátot és fekete kalapot viselt, majd üzletet kötöttek. Fujiko Hayashi, miután elvett egy fehér port tartalmazó műanyag zacskót, nem fizetett. Maria elmondása alapján a férfi erre dühösen megragadta Fujiko karját és megrángatta, kiabált vele. Maria eközben egy telefonáló fülkéből figyelt, ahonnan nem látta rendesen a személyeket csak akkor, mikor Fujiko kitépte karját és a férfi mellkasára tapasztotta, majd sietős léptekkel elmenekült, és közben áthaladt egy utcalámpa fénye alatt, akkor megpillantotta a nő arcát, és részletes leírást adott róla. 

Az esetet nem látta más, csak Maria McAllen. 

Maria még hozzáfűzte, hogy Fujiko körül derengett a levegő, mikor az érintkezés megtörtént, ezt követően a férfi vért kezdett köhögni, és összeesett. 


Fujiko Hayashi a kihallgatáson mindent tagadott, de a holttesten megtaláltuk az ujjlenyomatát, a lakásán pedig a vásárolt drogot, egy engedély nélküli lőfegyvert, továbbá Gina, Cannabis,Kokain és nagy mennyiségben hígítót találtak az embereink.  

Megállapítás: Fujiko Hayashi lakásán találtak még egy képet ...

- Dyan?  - felkapom a fejem a jelentésből. Dylan... el is felejtettem! De idióta vagyok! - Te mit keresel itt? 
- Semmi közöd, Dylan! - mondom, majd visszacsúsztatom a papírt a mappába. Gondosan figyelek, hogy az asztal alatt a mappát ne a fiókba, hanem a táskámba csúsztassam. 
- De van! Méghozzá sok, drága Dyan. - én csak önelégülten elmosolyodom, és felvonom fél szemöldököm. 
-Drága, Dyan? Komolyan, Dylan? Drága? Ez, olyan, mintha azt mondanád rám, hogy kedves, vagy megértő, esetleg, "cuki"! - Dylan csak elmosolyodik és tesz egy lépést felém. Legszívesebben felnevetnék, hogy lássa, nem árthat nekem, de nem teszek semmit, had éljen tévhitben. (...) "


A többit majd holnap ^^. remélem, hogy elég kedvcsináló volt! 
Ja! Ha valakinek nem érthető: Dilen Hachidori! 











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése